Gode råd til feriebudgettet 

Gode råd til feriebudgettet 

september 14, 2021 0 Af MadEye Digital

Fundamentet for enhver god ferie er planlægning. Ikke blot planlægning i forhold til rejser, hoteller og aktiviteter. Økonomien og budgettet er nemlig essentielt for en god rejse. Vi giver dig nogle tips til, hvordan du lægger feriebudgettet, 

Du glæder dig sikkert til ferien. Men har du taget dig et øjeblik til at overveje, hvordan du får råd til at holde ferien? Det er nemlig en dyr fornøjelse at skulle bo på hotel og spise alle ens måltider ude. Derfor er det en god idé at lægge et budget, inden man tager afsted på rejsen. 

Fastlæg, hvor meget du har råd til at bruge per dag, mens du er afsted. Husk at det beløb både skal dække frokost, aftensmad, museumsbilletter og en drink i eftermiddagssolen. Det gør det lettere at beslutte, om man skal gå ned i det lokale supermarked og finde en sandwich til frokost, eller om man har råd til at købe en god frokost på en lokal restaurant. Sådan kan du også bedre forventningsafstemme med dig selv, hvad du skal sætte snuden op efter. 

Skab et større rådighedsbeløb på forhånd 

Det kan være en god idé at kigge på dine daglige udgifter i god tid, inden du tager afsted på ferie. Jo større rådighedsbeløb du har til daglig, jo mere kan du også lægge til side til din ferie. Sørg derfor eksempelvis for at minimere udgifterne til dine potentielle lån. Hvis du eksempelvis har flere forskellige forbrugslån med høje renter, kan du overveje at kombinere dem i et samlelån. 

Det vil nemlig typisk sænke renten, når du i stedet låner det samlede beløb hos en enkelt udbyder end mange forskellige. Hvis du vil vide mere om samlelån, kan du bruge en låneguide, hvor du kan læse meget mere om samlelån og finde en oversigt, hvor du kan sammenligne lånevilkårene hos dig forskellige udbydere.